Uși Expert este partener Banca Transilvania și folosește soluțiile de plăți securizate ale acesteia

Mastercard ID Check, shopping online în siguranță

Mastercard ID Check îți oferă shopping în siguranță, pe baza tehnologiei dezvoltate de Visa International și Mastercard.

Ce reprezintă Verified by VISA sau Mastercard ID Check?

Aceste servicii de securizare a tranzacțiilor, cunoscute și sub denumirea generică de Mastercard ID Check, îți protejează cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea plăților.

Cum îmi înregistrez cardul?

Începând cu 8 noiembrie a.c., înrolarea și activarea cardurilor în Mastercard ID Check se fac automat. Așadar, nu mai e nevoie de niciun efort din partea ta!

Cum funcționează?

1. După ce alegi produsul sau serviciul pe care dorești să-l plătești, la realizarea plății online trebuie introduse datele cardului (numărul cardului, data expirării, codul CVV2/CVC2). La comercianții care afișează siglele "Verified by Visa" și "Mastercard ID Check" va apărea suplimentar o pagină care solicită introducerea unei parole. 

2. Parola Mastercard ID Check a fost înlocuită cu o parolă dinamică (one time password), diferită pentru fiecare tranzactie online, parola pe care o vei primi prin SMS.

3. Plata se va finaliza rapid, după verificarea parolei. 

Pentru plata online folosim soluția iPay de la Banca Transilvavia.

Banca Transilvania recomandă pentru securizarea tranzactiilor pe Internet

Achiziționează de la comercianți cunoscuți, care se bucură de o bună reputație.

Verifică dacă în momentul realizării plății adresa paginii de internet începe cu https:// și nu cu http:// și dacă în subsolul paginii apare simbolul unui lacăt închis, sau al unei chei (ceea ce înseamnă că schimbul de informații între calculatorul tău și site este criptat, securizat).

Citește condițiile practicate de site în ceea ce privește modalitățile acceptate de plată, garanția oferită pentru produse, condițiile de rambursare etc.

Păstrează e-mailurile cu confirmarea plății primite de la comerciant.

Nu răspunde e-mailurilor care par a fi trimise de Banca Transilvania în care îți sunt solicitate datele sensibile ale cardului (număr card, data expirării, codul CVV2 / CVC2 sau chiar pinul) sub pretextul unor verificări, culegerii de informații pentru respectarea unor modificări legislative etc.

Evită, în măsura posibilităților, logarea de pe computere publice, mai expuse infecțiilor cu viruși, troieni, keyloggers sau alte programe neautorizate. Exista un risc crescut ca datele tale de identificare să fie interceptate de programe specifice.

Nu uita să te deloghezi după ce ai terminat sesiunea. 

Produsul a fost adăugat la Favorite
Produs adăugat pentru comparație

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.