Canna P nuc norvegian
Usa interior Canna P (nuc norvegian)
Canna P nuc norvegian

Usa interior Canna P (nuc norvegian)

1.190,00 lei
3-14 zile

Ușă de interior de tip ramă și panou, pe structură din lemn stratificat de pin și MDF. Finisaj - Eco Wood. Produs disponibil cu toc reglabil.

Dimensiune foaia de ușă
Culoare
  • Nuc Norvegian

Opțiuni

 

Canna – este o ușă clasică, cu nuanțe rustice. 

Ușile de interior Canna sunt finisate cu finisaj Ecowood, un material care imită foarte bine lemnul natural, atât ca aspect, cât și textură. Ecowood este un finisaj foarte rezistent la umezeală, plăcut la atingere și nu este toxic. 

Ușa este echipată cu toc reglabil 10-14 cm cu pervaze drepte, tăiate la 45 grade, pe ambele părți + mâner cu rozetă, broască și 3 balamale.

Ușa se întreține ușor, fiind suficientă ștergerea ei cu o cârpa moale alături de o soluție din comerț pentru curățarea mobilei.

Această ușă se încadrează perfect în locuințele cu design clasic, country, mediteranean, provence, minimalist.

!!! Imaginile produselor afisate în magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanța de culoare, formă mâner, rozete, broască) de aspectul real al produsului.

În cazul în care doriți să primiți mai multe informații cu privire la produse (ex. poze reale uși sau feronerie, video etc.), ne puteți contacta la numărul de telefon 072 44 13 777.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Producător
New Style
Țara producătoare
Ucraina
Tip ușă
Modulară
Deschidere
Universală
Grosime foaia de ușă
40 mm
Finisaj
Ecowood
Balamale
Tip fluture
Feronerie
Broască cu cheie; Mânere; Rozete
Termen de garanție
24 luni
Produsul a fost adăugat la Favorite
Produs adăugat pentru comparație

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.