Leona santal cu toc reglabil
Usa interior Leona (santal)
Leona santal cu toc reglabil

Usa interior Leona (santal)

845,00 lei
3-14 zile

Ușă de interior de tip ramă și panou, pe structură din lemn stratificat de pin și MDF. Finisaj - Ecoveneer. Produs disponibil cu toc fix sau reglabil.

Dimensiune foaia de ușă
Culoare
  • Santal
Tip toc
  • Standard 10 cm
  • Reglabil 10-15 cm

Opțiuni

 

Leona, este o ușă de tip ramă și panou, cu design versatil și modern. Foaia de ușă este pe structură de lemn de pin stratificat și grile din MDF, iar fețele sunt din MDF finisat cu folie Ecoveneer. Ușa Leona, combină plăcile din MDF cu fâșii din sticlă mată, astfel în cât permite ca încăperea să fie iluminată natural. 

Ecoveneerul este o folie care se obține folosind tehnologia CPL («Continious Pressure Laminates», tradus ,,laminare sub presiune continuă,,). 

Acest finisaj se obține de fibre de lemn și un liant sintetic. Fibrele din lemn sunt vopsite, amestecate și lipite. Pentru fabricarea Ecoveneerului se folosește o presă neîntreruptă cu două benzi. Fibrele sunt introduse în echipament și sunt comprimate prin creșterea treptată a presiunii. Ca urmare a acestui proces, toate elementele de gaz și aer sunt eliminate din material. Ca rezultat, se obține o folie subțire cu o culoare uniformă, ce imită culoarea și textura lemnului natural

Ecoveneerul are următoarele avantaje:

- imită furnirul natural, dar este mai ieftin;

- se întreține ușor;

- își păstrează culoarea un timp îndelungat;  

- rezistență la umiditate;

- rezistență la schimbările de temperatură și razele ultraviolete;

- ușile înfoliate cu aceeași nuanță de Ecoveneer au culori uniforme (nu diferă de la un produs la altul).

În varianta standard, ușa este echipată cu toc fix 10 cm, pervaze semirotunde tăiate la 45 grade pe o parte, mâner cu rozetă, broască și 3 balamale.

Opțional ușa poate fi achiziționată cu toc reglabil 10-14 cm cu pervaze drepte, pe ambele părți.

!!! Imaginile produselor afisate în magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanța de culoare, formă mâner, rozete, broască) de aspectul real al produsului.

În cazul în care doriți să primiți mai multe informații cu privire la produse (ex. poze reale uși sau feronerie, video etc.), ne puteți contacta la numărul de telefon 072 44 13 777.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Producător
New Style
Țara producătoare
Ucraina
Tip ușă
Modulară
Deschidere
Universală
Grosime foaia de ușă
34 mm
Finisaj
Ecoveneer
Balamale
Tip fluture
Feronerie
Broască cu cheie; Mânere; Rozete
Termen de garanție
24 luni
Produsul a fost adăugat la Favorite
Produs adăugat pentru comparație

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.