Prestige alb mat cu toc reglabil
Usa interior Prestige (alb mat)
Prestige alb mat cu toc reglabil

Usa interior Prestige (alb mat)

Ultimele produse in stoc
1.190,00 lei
3-14 zile

Ușă de interior de tip ramă și panou, pe structură din lemn stratificat de pin și MDF. Finisaj - Polipropilenă Premium. Produs disponibil cu toc fix 10 cm și pervaze pe o singură parte.

Dimensiune foaia de ușă
Culoare
  • Alb Mat
Tip toc
  • Standard 10 cm
  • Reglabil 10-15 cm

Opțiuni

 

Prestige – este o ușă clasică, care se remarcă prin eleganța formelor și frumusețea simetriei. 

Ușile de interior Image sunt finisate cu finisaj Premium din polipropilenă. Polipropilena este un material foarte rezistent la umezeală. Finisajul este plăcut la atingere și nu este toxic. Pe lângă alte caracteristici, putem remarca rezistența polipropilenei la acțiunile mecanice, nu crapă și își menține aspectul un timp îndelungat.

Ușa este echipată cu toc fix 10 cm cu pervaze semirotunde pe o parte, tăiate la 45 grade + mâner cu rozetă, broască și 3 balamale.

Ușa se întreține ușor, fiind suficientă ștergerea ei cu o cârpa moale alături de o soluție din comerț pentru curățarea mobilei.

Această ușă se încadrează perfect în locuințele cu design clasic, neoclasic, art deco.

!!! Imaginile produselor afisate în magazinul online sunt cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanța de culoare, formă mâner, rozete, broască) de aspectul real al produsului.

În cazul în care doriți să primiți mai multe informații cu privire la produse (ex. poze reale uși sau feronerie, video etc.), ne puteți contacta la numărul de telefon 072 44 13 777.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Producător
New Style
Țara producătoare
Ucraina
Tip ușă
Modulară
Deschidere
Universală
Grosime foaia de ușă
40 mm
Finisaj
Polipropilenă Premium
Balamale
Tip fluture
Feronerie
Broască cu cheie; Mânere; Rozete
Termen de garanție
24 luni
Produsul a fost adăugat la Favorite
Produs adăugat pentru comparație

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.