Contactează-ne!

Cumpărătorul poate alege una din cele două opțiuni:

Ridicarea produsului de la depozitul partenerului (GRATUIT).

Livrarea produsului de către Vânzător la adresa Cumpărătorului – contra cost. Costul livrării se stabilește individual în funcție de valoarea comenzii, timpul de livrare și destinație.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Vânzător printr-o notificare scrisă (email sau mesaj pe telefon).

Livrarea mărfurilor se efectuează în toată România. Condițiile de livrare a produselor se discută și stabilesc individual.

Termenul livrării pentru produsele aflate pe stoc reprezintă 3-5 zile lucrătoare din momentul primirii și finalizării procesării comenzii. Comenzile plătite prin transfer bancar se livrează numai după intrarea sumei în contul MARKETOLOGY SRL.

Operatorul nostru va procesa comenzile dumneavoastră începând cu ora 09:00 până la 18:00 în timpul săptămânii, de luni până vineri. 

*La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate prin transfer bancar este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate și împuternicire din partea firmei.

Produsul a fost adăugat la Favorite
Produs adăugat pentru comparație

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.