Contactează-ne!

1. Informații generale:

Prezentul regulament definește condiţiile de utilizare a site-ului www.usiexpert.ro de către vizitatori sau potenţialii Cumpărători. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi Termenii și Condițiile de utilizare descrişi în continuare.

Marketology SRL își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile, precum și orice modificări ale site-ului www.usiexpert.ro, fără o notificare prealabilă. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. 

Site-ul www.usiexpert.ro este administrat și deținut de compania Marketology SRL, cu sediul în mun. Brașov, str. Hărmanului 53.

Magazinul online www.usiexpert.ro cuprinde informații (poze, video, texte, prețuri, logo), care constituie conținutul magazinului online www.usiexpert.ro. Orice preluare a conținutului în alte scopuri decât în interes personal, este sancționată conform legislației privind drepturile de proprietate intelectuală.

Conform legilor în vigoare, comanda plasată pe acest site se consideră un contract între Cumpărător și Vânzător, fiecare parte trebuind să își îndeplinească atribuțiile. Aceasta înseamnă că Vânzătorul se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar Cumpărătorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

2. Definiții   

2.1.   Vizitator - orice persoană care vizitează și/sau interacționează cu site-ul www.usiexpert.ro

2.2. Cumpărător – orice persoana fizică sau juridică, care efectueaza comanda pe site-ul www.usiexpert.ro și a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.

2.2. Vânzător – Marketology SRL cu sediul în municipiul Brașov, str. Hărmanului 53, judetul Brașov, România, cod postal 500250, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J8/1012/2021  și având CUI.: 44055040, nr. telefon: 072 44 13 777.

2.3. Magazin online – paginile web deținute de Vânzător, cu adresa la  www.usiexpert.ro, prin intermediul cărora se efectuează actul de vânzare a produselor deținute de Vânzător către Cumpărător. Aici sunt prezentate produsele și serviciile, condițiile de plată și de livrare.

2.4. Site - www.usiexpert.ro

2.5. Produs – bunuri puse spre vânzare Cumpărătorului de către vânzator prin intermediul magazinului online www.usiexpert.ro.

2.6. Comandă online - document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Cumpărătorului Produsele și Serviciile sale, iar Cumpărătorul este de acord să le plătească.

2.7. Comandă confirmată - comandă efectuată online sau telefonic prin intermediul www.usiexpert.ro de către un Cumpărător ale carui date de identificare și detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic, ca urmare a contactului dintre acesta și reprezentantul Marketology SRL.

 3. Produsele/Serviciile oferite

www.usiexpert.ro este un magazine online ce comercializează uși de intrare și interior.

 4.   Înregistrarea pe site

 Vânzătorul nu este responsabil pentru exactitatea și corectitudinea informațiilor furnizate de Vizitator sau Cumpărător în timpul înregistrării.  

5. Orarul de funcționare:

Comenzile pot fi plasate online oricând, iar perioada de procesare a acestora se desfășoară în zilele lucrătoare, de Luni până Vineri, în intervalul de timp de la 09:00 până la 18:00. 

Comenzile plasate în zilele de odihnă, vor fi procesate în urmatoarea zi lucratoare.

Dacă Cumpărătorul este nou, Vânzătorul își asumă acceptarea comenzii din partea Cumpărătorului numai din momentul în care există o confirmare telefonică sau prin e-mail. Procesarea comenzii Cumpărătorului, are loc ca urmare a acceptării de către acesta a tuturor termenilor și condițiilor din cadrul acestui site.

6. Obligațiile Vânzătorului

Vânzatorul pune la dispoziția Cumpărătorului, în mod gratuit, informații cu privire la produsele și serviciile sale.

Conținutul publicat pe site-ul www.usiexpert.ro  are caracter orientativ și prezintă informatii despre produsele comercializate de Vânzător, precum și alt tip de informații care Vânzătorul consideră că ar fi de interes pentru vizitatorul site-ului.

Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora, prezentate pe www.usiexpert.ro, sunt puse la dispoziție de către furnizorii/producătorii cu care colaborează Marketology SRL, iar Vânzătorul oferă suportul tehnic pentru afișarea lor.

Vânzatorul în mod constant întreprinde demersuri pentru a prezenta informații cât mai corecte și de interes, cu privire la produsele oferite spre vânzare.

Totuși, dacă prețurile sau alte informații despre produse au fost afișate greșit, ne rezervăm dreptul a nu onora comanda și de a anunța Cumpărătorul în legătură cu eroarea intervenita, dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor afișate în magazinul online www.usiexpert.ro sunt cu titlu de prezentare. În realitate produsele efectiv comandate pot să difere sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanța de culoare, forma mânerului) de aspectul real al produsului.

La solicitarea și cu acordul clientului, Vânzătorul poate recomanda Cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalent cu produsul solicitat în prima comandă. Comanda inițială va fi considerată anulată din momentul confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

7. Comanda online:

Cumpărătorul are două posibilități de a lansa comanda:

1. Prin apel telefonic. În acest caz Cumpărătorul este responsabil de corectitudinea informațiilor oferite Vânzătorului (detaliile produselor alese, datele de contact etc.).

2.     Poate lansa comanda online direct de pe site, urmând să finalizeze comanda după selectarea unei modalități de plată și livrare.

Comanda nefinalizată, nu atrage înregistrarea comenzii și rezervarea produsului la depozitul partenerului Vânzătorului.

Comanda online este înregistrată și procesată doar dacă Cumpărătorul a furnizat corect și complet toate datele de contact. Dacă va fi cazul, Cumpărătorul va fi apelat de reprezentantul Vânzătorului pentru specificarea anumitor detalii cu privire la comandă și pentru confirmarea comenzii.

Vânzătorul își rezervă dreptul a anula comanda plasată de Cumpărător, în unul din urmatoarele cazuri:

- Produsul comandat nu este pe stocul Vânzătorului în momentul primirii comenzii;

- Dacă plata nu a fost acceptata de procesatorul de plăți agreat de Vânzător - datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

- În urma comenzii cu modalitatea de plată transfer bancar, banii nu au intrat în contul Vânzătorului;

- Livrarea cu mijloacele de transport a Vânzătorului nu a fost posibilă (ex. clientul se află în localitatea în care Vânzătorul nu oferă livrare, etc.);

- Dacă prețul produsului este derizoriu (conform Art. 1665 al Codului civil).

În cazul anulării comenzii, niciuna din parțile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 Cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia.

Din motive întemeiate, ce țin de prejudicii aduse companiei, Marketology SRL poate restricționa accesul unor clienti la anumite facilități puse la dispoziție în magazinul online, cum ar fi modalitățile de plată și livrare.

În cazul comenzilor achitate electronic Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru nici un alt cost suportat de Cumpărător, cum ar fi de exemplu comisioanele de operațiune, comisioane de conversie valutară (în cazul în care plata nu se face în RON) aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul. În aceste cazuri eventualele litigii vor fi soluționate între Cumpărător și banca emitentă a cardului.

8. Prețul și modalitățile de plată

Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA.

Modalități de plată:

Transfer bancar.

În cazul plății prin transfer bancar, plata se face în termen de 24 de ore de la Confirmarea Comenzii, iar Termenul de livrare se calculează din momentul intrării banilor în contul Marketology SRL. În cazul în care nu primim confirmarea plății și evidențierea banilor în cont în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, Comanda va fi anulată.

9. Livrarea

 Livrarea produsului de către Vânzător la adresa Cumpărătorului –  este contra cost, iar prețul livrării se stabilește individual în funcție de valoarea comenzii și adresa cumpărătorului.

Livrarea se efectuează prin intermediul firmelor specializate în transportarea mărfurilor pe paleți sau de către parteneri (distribuitori).

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Vânzător printr-o notificare scrisă (email sau mesaj pe telefon).

În momentul de față livrarea mărfurilor se efectuează în toată România

Termenul livrării pentru produsele aflate pe stoc reprezintă 3-5 zile lucrătoare din momentul primirii și finalizării procesării comenzii. Comenzile plătite prin transfer bancar se livrează numai după intrarea sumei în contul Marketology SRL.

Operatorul nostru va procesa comenzile dumneavoastră începând cu ora 09:00 până la 18:00 în timpul săptămânii, de luni până vineri. 

*La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate prin transfer bancar este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate și împuternicire din partea firmei.

10. Condițiile de retur 

Cumpărătorul (persoana fizică) are dreptul de retur a produselor în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora. Costul transportulu pentru retur este suportat de client.

Marketology SRL își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.

Serviciul de retur se asigură în condiţiile în care:

•  Este prezentat în original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză (și documentele însoțitoare);

•  Produsele sunt obligatoriu returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și eticheta integre (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire);

•  În cazul în care au fost achiziționate mai multe produse de același fel, se poate returna doar un singur produs desigilat, restul cantității este acceptată doar dacă produsele sunt sigilate.

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Restituirea banilor din retur va avea loc în felul următor:

- Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării).

Uși Expert poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunța la cumpărare. Notificarea acestora se va face anterior impunerii restricțiilor privind vânzarea de produse sau servicii.

11. Garanția

Oferim garanție 24 luni pentru toate produsele comercializate pe site-ul nostru.

Perioada de garanţie începe de la data achiziţionării produsului de la noi. Bonul fiscal, factura sau chitanţa, reprezintă dovada achiziţionării produsului de la noi și au indicate data începerii perioadei de garanție.

Pe parcursul perioadei de garanţie Marketology SRL va repara sau va înlocui componentele defecte ale produselor.

Nu se acordă garanție dacă:

Cumpărătorul nu prezintă dovada achiziționării produsului (bon fiscal sau factură) de la Marketology SRL, respectiv site-ul www.usiexpert.ro .

Apar daune ca urmare a transportului defectuos (cu exceptia cazului în care acesta este efectuat de vânzator).

Produsul nu a fost folosit conform destinației. Exemplu: o ușă de intrare pentru apartament, a fost folosită ca și ușă de intrare pentru casă.

Produsul a fost montat necorespunzător de către personal necalificat. Aspectul ușii trebuie verificat (examinat) de către cumpărător înainte de montare (înainte de instalarea balamalelor și a feroneriei). Plângeri față de aspectul unor uși deja montate - nu se acceptă.

Produsul a fost reparat şi/sau modificat de personal neautorizat;

Produsul prezintă deteriorări cauzate de accidente, dezastre naturale, utilizare defectuoasă intenţionată sau accidentală, abuz, neglijenţă sau întreţinere necorespunzătoare sau utilizare în condiţii anormale.

12. Conținutul site-ului și dreptul de autor.

Informațiile care apar pe acest site (poze, video, texte) sunt proprietatea Marketology SRL și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica informațiile pe care le oferă pe acest site, oricând și fără anunțarea prealabilă a utilizatorilor.

13. Limitarea responsabilităților

Marketology S.R.L. nu va fi responsabil și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Ne declinăm raspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate informațiile și materialele conținute pe acest site sunt furnizate în mod gratuit, fără niciun fel de garanție. Sub nicio circumstanță Marketology SRL nu va fi responsabil pentru nicio daună directă, indirectă, accidentală, specială, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site. 

Vizitatorul site-ului după crearea și utilizarea contului de client va fi responsabil de menținerea confidențialității datelor de logare. Utilizatorul își va asuma responsabilitatea exclusivă cu privire la confidențialitatea user-ului și parolei contului personal.

Prin accesarea site-ului, crearea contului personal și plasarea comenzilor Vizitatorul acceptă în mod expres și fără echivoc, Termenii și Conditiile site-ului.

Marketology SRLîși rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii și Condițiile site-ului, și condițiile generale cu privire la comanda online. Cumpărătorul confirmă că acceptă acești termeni și condiții prin bifarea "checkbox-ului "Sunt de acord cu termenii și condițiile".

14. Politica de confidențialitate

La înregistrarea comenzii pe site-ul www.usiexpert.ro, Cumpărătorul oferă următoarele informații: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Oferind informația personală pe www.usiexpert.ro, Cumpărătorul acceptă prelucrarea acesteia de către Vânzător, inclusiv pentru promovarea produselor și serviciilor site-ului.

Informația primită de la Cumpărător, Vânzătorul nu o va divulga persoanelor sau site-urilor neautorizate. Excepție poate fi oferirea informației personale la cererea organelor competente din România sau la solicitarea instanței de judecată. Vânzatorul este responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor personale ale Cumpărătorului. În cazul în care cumpărătorul oferă informații incorecte, Vânzătorul nu este responsabil pentru informația dată și consecințele posibile.

*Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ca parte a acestui document.

 15. Folosirea cookie-urilor

Folosim "cookies" pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

* Vezi Politica Cookie-uri, ca parte a acestui document.

  16.  Măsuri de Securitate

 Noi folosim măsuri de securitate comercială pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informațiiei de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Clientul, astfel el va face acest lucru pe propria răspundere.

Produsul a fost adăugat la Favorite
Produs adăugat pentru comparație

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea politicii de utilizare a cookie-urilor.